Založ si blog

O cigánskom huncútstve Rómov v Európe

Namiesto úvodného slova, stručne dve poznámky autora novej filozofie prístupu Karola Semana ako jednoducho a bezproblémovo poľudštiť život Rómov v Európe.

1…, aby tento obsiahly spis (ktorý budeme postupne uverejňovať na tomto blogu) si povinne prečítal nielen J. M. Barroso, V. Rompey, predseda europarlamentu, premiéri vládnych kabinetov štátov EÚ, ministri kultúry, vnútra, školstva, zdravotníctva, ďalej príživníci vedy našich akadémií vied s tisíckami samozvaných expertov na riešenie dosiaľ neriešeného problému v komunitách Rómov, naučili sme veličenstvo rómskej mysle zvanú R ó m s k o s ť hovoriť ľudskou rečou. Presvedčili sme túto všetkými masťami mazanú vladárku cigánskej ríše, ktorá si hovie v mozgovej hmote Róma, aby sa sama predstavila a súčasne pošepkala mocným tohto sveta, čo všetko treba urobiť, aby ňou zotročení Rómovia dezertovali z niekoľko storočného zajatia, aby po vzore gádžov poctivo – v pote tváre dorábali na svoj každodenný chlieb.

„Som niekoľko storočnou paňou rómskych hláv s pevne ukotveným trónom v ich mozgovej hmote. V tejto pozícii som veličenstvom, všemocnou vládkyňou cigánskej ríše a podľa sedem znakovej abecedy nažívania Rómov spravujem ich každodenný život v komunitách po celom svete. Len v Európe mám niekoľko tisíc rómskych komunít, ktoré sa spracú na maličký kúsok zeme o niekoľkých desiatich štvorcových metrov za humnami obcí a miest. Bohabojní kresťania sa zmilovali nad mojimi poddanými a nechali ich pred mnohými stáročiami vybudovať si svoje tábory, aby čo najďalej od ich intravilánov žili svoj cigánsky život naplno, aby si do sýtosti vychutnali svoje cigánske huncútstva, uspokojovali svoje biologické potreby a ukájali svoje pudy, vášne i rozkoše v závetrí civilizácie.“

„Ešte donedávna som bola záhadnou a tajuplnou vladárkou niekoľko miliónového spoločenstva Rómov, kým sa neobjavil zanovitý a tvrdohlavý výskumník, ktorý po tridsiatich rokoch neúnavného hľadania ma objavil, obnažil ma donaha a donútil ma, aby som mu vydala kód od môjho umenia, ako dokážem moderovať krokovanie Rómov cestičkami, ktoré som im musela vykolíkovať a naučila ich upliesť si ochrannú sieť, ktorá ich bude chrániť pred gádžovskou zlobou, pohŕdaním, predsudkami i prenasledovaním.
Keďže v súčasnosti je moja pozícia vládkyne separátneho sveta Rómov veľmi ohrozená a môj objaviteľ Seman mi hrozí vyplavením z rómskej mysle ako najväčšej škodnej novodobých dejín ľudstva, som pripravená sa vzdať svojho panstva – vyprázdniť priestor v rómskej mysli tej sile, ktorá ukáže Rómom menej tŕnisté cestičky života.
S krstným listom, ktorý mi vystavil výskumník K. Seman na meno Rómskosť, odídem do análov histórie ako majsterka cigánskych huncútstiev, prostredníctvom ktorých Rómovia úspešne absolvovali nepočetne krát cestu peklom, aby zachránili svoj rod Rómov pred vykynožením.“

2…, aby sa po prečítaní tohto spisu a porozumení, v čom tkvie pravá podstata strastiplného spôsobu nažívania Rómov – mohol naštartovať jednoduchý a zmysluplný proces negácie zdroja príčin cigánskych huncútstiev, nie sú potrební úradníci, splnomocnenci stoličiek, obliehači cigánskych osád, asistenti ani špeciálne či súkromné školy s rómskym jazykom. Porozumenie, záujem a dobrá vôľa ústavných činiteľov, zastupiteľov samosprávy, starostov obcí, aby v súčinnosti s občanmi obce, mestských častí pomáhali Rómom zbaviť sa ich rodového bremena, učili ich vymaniť sa zo závislosti na rodovej droge. Aplikácia jednoduchej metódy ako sa majú Rómovia vyzliecť z rodovej kazajky cigánstva je takmer bezplatná, trvá niekoľko týždňov a prebieha v laviciach základnej školy a príbytkoch rómskych rodín.

o cigánskom huncútstve – komplet

13.10.2012

Vážený čitateľ, občan EÚ, namiesto úvodného slova k spisu, ktorý sa k Vám dostáva vo forme meilu, listovej zásielky alebo prostredníctvom internetu, sa Vám prihovorí ľudskou rečou pre Vás ONA veľká neznáma, ktorá si kľudne lebedí v mozgovej hmote roduverných Rómov a od nepamäti moderuje každodenný život Rómov. Tou veľkou neznámou, ktorá má na svedomí [...]

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

lastomirsky

Tento blog bol založený preto, aby sa občianska verejnosť Európy konečne dozvedela pravdu o pravej príčine nespratného spôsobu nažívania Rómov a súčasne sa oboznámila s aplikovanými praktikami – postupmi vládnych kabinetov štátu i Európskej komisie pri riešení takzvaného rómskeho problému. Pretože tento blog je reflexiou skutočného príbehu o jednej veľkej neznámej - rómskosti, ktorá od nepamäti trápi i zarmucuje, ničí i nivočí životy celých rómskych generácií, ktorá odsáva z vreciek daňových poplatníkov nekresťanské peniaze a zakladá trvalú príčinu ku konfliktným stretom ľudí dvoch rozdielnych, diametrálne odlišných filozofií nažívania, ponúka všetkým gramotným občanom Európy i sveta možnosť oboznámiť sa s pravou príčinou cigánskych huncútstiev, o ktorej samotní Rómovia ani ich inteligencia nemá ani tušenia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 3576x
Priemerná čítanosť článkov: 1788x

Autor blogu

Archív